torsdag 11 september 2008

Har blivit med katt...

Mjauuu... Vira heter jag och är en 4-årig brud som just har flyttat från Frösön ut till Vaplan. Jag trivdes jättebra på Frösön där jag jagade råttor uppe på berget hela dagarna men det blev lite stökigt hos min familj när det kom en baby som helt plötsligt tog all uppmärksamhet. Dessutom blev det ju en massa skrik både dagar och nätter när jag ville ha det lugnt och skönt. Massor av god mat finns alltid uppdukat i Vaplan. Så det där att jaga får nog vänta ett tag tills jag hittar här på gården. Har provlegat alla fönsterbräden i huset. Det här verkar bli ett bra ställe med utsikt över vilka som kommer och går nere på vägen. Många timmar om dan går åt till att tvätta pälsen. Det är många långa hår som blir smutsiga så fort man är ute eller när man har ätit, så det är bara att putsa på. Att sova helt ostörd på en säng är nog det bästa som finns. Det är bara såååå häääärligt.....! Mjaaau på er alla....! Hälsningar från "VIRA"

4 kommentarer:

Birgit sa...

Grattis till den nya familjemedlemmen, så söt hon är
Hon kommer säkert att få det bra hos dej
Katter är helt underbara

Ha en trevlig helg
Birgit

Tuvstarr sa...

Ville (och vill fortfarande) ha hellre en hund igen efter min älskade Arco dog. Men någon gång kom min man hem och hade en liten hankatt i bilen som han hade funnit under en soptunna. Kattungen som fick namnet Silvester var så liten och hjälplös, men också både fräck och rar och så älskade vi honom från första ögonblicket. Nu bor han här hos oss sedan tre år och tre månader och är den viktigste man i huset. Just nu ligger han här på fönsterbrädet och sovar och det känns så angenämt lugnande att ha honom här. Kan inte tänka mig att vara utan min liten buse.
Önskar er båda många vackra år tillsammans.
Grüße von Katrin.

Elisabet sa...

Pelle hälsar att hon är himla söt!

Anonym sa...

Hej hopp...!
Jo, det är en jättesöt liten kattfröken som har kommit till Vaplan.
Hon har tydligen bestämt sig för att det här är ett väldigt bra ställe att bo på för hon har kommit till ro väldigt snabbt.
Och du Pelle, jag visade Vira några bilder på dig och hon tyckte att du såg väldigt manlig ut :-)

/gunnar i vaplan/