söndag 12 oktober 2008

Till fjälls...

Till fjälls med bil en söndag i oktober. Åreskutan har fått sin första snö. Ett besök vid Ristafallets dånande vatten. Porten mot fjällvärlden. Anarisfjällen blev fotade från bilfönstret. Kallt som tusan blåste det om man klev ut ur bilens sköna värme. En ganska vinglig hängbro över Handölsforsarna. Forsen sedd från hängbron. Det är min son som fotade eftersom jag inte ville gå ut på bron.

5 kommentarer:

Elisabet sa...

Helt sagolikt fina bilder du har tagit, Gunnar!!

Anonym sa...

Elisabet:
Tack, det känns så kul när du tittar in till min lilla blogg.
Och visst - när du och PV kommer bilandes uppåt landet till sommaren så är ni väldigt välkomna hem till "kusten" och Asensjön.
/gunnar i vaplan/

Elisabet sa...

Nu har jag lagt in länken hit och till fågelbordet (så genialiskt ..-) och skrivit ett inlägg som kommer på bloggen vid elvasnåret i morgon .., så kan jag vara på affären och ändå blir det lite nytt på sidan ..-))

Ja, att vi ska komma förbi!

Tuvstarr sa...

Hej Gunnar,
en jättefin utflykt.
Tack för dina bilder, så kan vi följa med till fjällen. Vet inte om jag skulle springa över bron, det ser verkligen helt vingligt ut.
Ha en bra vecka. Katrin.

Anonym sa...

Tack för de fina bilderna från Handöl! Vi har visat vår nu 33:årige son dem och då kom han också ihåg en semester där, när har var ca 10 år. Vackra bilder, som betydde något för mig!